offerte / prijsvoorstel
geniet van een vespa-avontuur op maat

Jouw gegevens

Datum en Vespa's

65 beschikbaar
3 beschikbaar
1 beschikbaar

Waarborg of extra verzekering

Deze keuze kan de dag zelf nog herzien worden

Extra ervaring

Wensen jullie tijdens de rit een extra ervaring? Dit kan gaan om een drankje, een bezoek aan een bezienswaardigheid, een picknick, een lunch enzovoort. Wij denken graag met je mee maar vragen je wel om ons alvast wat parameters te bezorgen zodat we een zo gedetailleerd mogelijke offerte kunnen opstellen. Geef hier alvast wat meer details over wat jullie van ons verwachten en een schatting naar extra budget per persoon indien mogelijk.
Wensen jullie na de rit nog iets toe te voegen om de dag compleet te maken? We kunnen zorgen dat er voor jullie groep een barbeque of ander buffet klaarstaat wanneer jullie aankomen na de rit. Ook andere cateringmogelijkheden zijn mogelijk, we werken hiervoor samen met verschillende (lokale) partners. Een drink, receptie of ander voorstel kan zeker ook, wij willen zeker creatief meedenken om jullie een fantastische totaalervaring te bieden. Geef ons hier alvast een indicatie van wat jullie van ons verwachten en een schatting naar extra budget per persoon indien mogelijk.

Tot slot

Hoe meer info we van jullie op voorhand krijgen, hoe beter. Zo kunnen we je zo snel mogelijk van een gedetailleerd antwoord voorzien.
© 2024 Vespatoerist - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!